top of page

wie Zijn we

De kernzaak biedt coachings en trainingen aan onder begeleiding van Agnetha Knapen en Vanessa Pietkiewicz. Zij zijn beide gecertificeerde stress- en burn-outcoaches die mensen helpen om hun veerkracht te versterken, hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren.

Agnetha Knapen

Naamloos (3).png

Agnetha Knapen is een ervaren en gecertificeerde coach, loopbaancoach, teamcoach en HR-manager. Ze is gespecialiseerd in stressmanagement, burn-out preventie en herstel, professionele profilering, leiderschap en persoonlijk meesterschap. Ze helpt mensen om hun authentieke zelf te vinden, hun potentieel te ontwikkelen, hun communicatie en assertiviteit te verbeteren, en hun doelen te bereiken. Ze gebruikt verschillende internationaal erkende persoonlijkheidsmodellen, zoals enneagram, Belbin en MBTI, om haar klanten inzicht te geven in hun sterktes en valkuilen. Ze maakt ook gebruik van therapiedieren, zoals paarden en honden, om haar klanten te ondersteunen. Agnetha Knapen is een gedreven, creatieve en empathische coach die je kan helpen om jezelf en je carrière naar een hoger niveau te tillen. 

Vanessa Pietkiewicz

Vanessa Pietkiewicz is een loopbaancoach, paardencoach en veerkrachtcoach met meer dan 10 jaar ervaring in de HR-sector. Ze helpt mensen om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken, hun veerkracht te versterken, hun stress te verminderen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Ze maakt gebruik van verschillende methoden en technieken, waaronder persoonlijkheidsmodellen, reiki en therapiedieren. Ze is een positieve, authentieke en verbindende coach die je kan begeleiden naar een vervuld leven en werk.

Naamloos (2).png
bottom of page